Nutriční hodnoty (Pekingský hrnec -dietní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 7 587 kJ / 1 813 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,80 g |
| Tuky | 103,91 g |
| – nasycené | 47,19 g |
| – nenasycené | 51,49 g |
| –– mononenasycené | 41,33 g |
| –– polynenasycené | 10,15 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 39,36 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 654 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 115,10 g |
| – cukry | 51,30 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
| 400 g 400 g mletého masa / nejlépe kuřecího nebo krůtího | Vepřový ořez | 400 g |
| 50 g 50 g másla nebo oleje | Máslo kravské | 50 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 4-6 4-6 syrových brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1/4 l 1/4 l vody | Voda | 250 ml |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| Masox | Bujón hovězí | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |