Nutriční hodnoty (Sýrové variace)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 740 kJ / 655 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 45,75 g |
| – nasycené | 17,25 g |
| – nenasycené | 24,89 g |
| –– mononenasycené | 10,25 g |
| –– polynenasycené | 14,64 g |
| ––– omega 3 | 2,34 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 4,38 g |
| Sacharidy | 15,73 g |
| – cukry | 11,83 g |
| ––– laktóza | 11,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g plátkového eidamu 45% (o síle 3 mm) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 200 g 200 g plátkové šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 200 g 200 g krému Bonjour s křenovou příchutí | Smetana kravská sladká 35% | |
| 50 g 50 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g hermelínu | Hermelín | 100 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku (nemusí být) | Česnek čerstvý | 7 g |
| bylinky (podle chuti) | Petržel nať čerstvá | |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 50 g 50 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 50 g |
| 200 g 200 g eidamu 45% | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 200 g 200 g plátkové šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku (nebo podle chuti) | Česnek čerstvý | 7 g |
| 100 g 100 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 100 g |
| pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
| 100 g 100 g sýru brie | Hermelín | 100 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku (nebo podle chuti) | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nakrájených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
| plátkový uzený kulatý sýr (dle potřeby) | Sýr kravský tvrdý 30% | |