Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s pudinkovým krémem a čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 935 kJ /
5 960 kcal
Bílkoviny108,75 g
– z toho živočišné bílkoviny38,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,50 g
Tuky244,82 g
– nasycené59,77 g
– nenasycené170,52 g
–– mononenasycené121,95 g
–– polynenasycené48,57 g
––– omega 313,33 g
Vláknina27,75 g
Cholesterol 733 mg
Sodík 579 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy816,46 g
– cukry394,96 g
––– laktóza29,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g
skořice (nešetřete:)) Skořice ceylonská
35-40 dkg 35-40 dkg nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 375 g
citrónová kúra Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1,5 dcl 1,5 dcl oleje Olej řepkový 150 ml
cca 3,5 dcl cca 3,5 dcl mléka + dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
2 2 čokoládové pudinkové prášky Puding v prášku
cukr dle chuti Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
kakao Kakao prášek
1 1 smetana na šlehání + 1 ztužovač Smetana kravská sladká 30%
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
1 1 bílá poleva Čokoládová poleva
1 1 čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.