Nutriční hodnoty (Květákové lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,74 g |
| Tuky | 85,06 g |
| – nasycené | 41,25 g |
| – nenasycené | 42,54 g |
| –– mononenasycené | 36,14 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 15,84 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 40,60 g |
| – cukry | 23,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř černý | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený |