Nutriční hodnoty (Panganus na pórku s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 327 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,89 g |
Tuky | 12,70 g |
– nasycené | 7,50 g |
– nenasycené | 4,42 g |
–– mononenasycené | 3,44 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 9,74 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 38,30 g |
– cukry | 25,22 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení Pangase | Pangas filet | |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
4 lžíce 4 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |