Nutriční hodnoty (Panganus na pórku s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 327 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,89 g |
| Tuky | 12,70 g |
| – nasycené | 7,50 g |
| – nenasycené | 4,42 g |
| –– mononenasycené | 3,44 g |
| –– polynenasycené | 0,99 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 9,74 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 38,30 g |
| – cukry | 25,22 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení Pangase | Pangas filet | |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 4 lžíce 4 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |