Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná duo-bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 284 kJ /
5 087 kcal
Bílkoviny97,41 g
– z toho živočišné bílkoviny29,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,15 g
Tuky182,08 g
– nasycené19,84 g
– nenasycené148,73 g
–– mononenasycené102,60 g
–– polynenasycené46,13 g
––– omega 312,93 g
Vláknina27,10 g
Cholesterol 539 mg
Sodík 478 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy751,15 g
– cukry325,32 g
––– laktóza17,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
450 g 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
250 g 250 g cukru krystal Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
350 g 350 g nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 350 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
kakao Kakao prášek
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.