Nutriční hodnoty (Jablečná duo-bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 284 kJ / 5 087 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,15 g |
| Tuky | 182,08 g |
| – nasycené | 19,84 g |
| – nenasycené | 148,73 g |
| –– mononenasycené | 102,60 g |
| –– polynenasycené | 46,13 g |
| ––– omega 3 | 12,93 g |
| Vláknina | 27,10 g |
| Cholesterol | 539 mg |
| Sodík | 478 mg |
| Sůl | 1,73 g |
| Sacharidy | 751,15 g |
| – cukry | 325,32 g |
| ––– laktóza | 17,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 250 g 250 g cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 350 g 350 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
| kakao | Kakao prášek | |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |