Nutriční hodnoty (Jablečná duo-bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 284 kJ / 5 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,15 g |
Tuky | 182,08 g |
– nasycené | 19,84 g |
– nenasycené | 148,73 g |
–– mononenasycené | 102,60 g |
–– polynenasycené | 46,13 g |
––– omega 3 | 12,93 g |
Vláknina | 27,10 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 751,15 g |
– cukry | 325,32 g |
––– laktóza | 17,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
250 g 250 g cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
350 g 350 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
kakao | Kakao prášek | |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |