Nutriční hodnoty (Čert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 180 kJ / 4 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,99 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 96,03 g |
| Tuky | 105,12 g |
| – nasycené | 54,63 g |
| – nenasycené | 41,73 g |
| –– mononenasycené | 30,68 g |
| –– polynenasycené | 11,05 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 32,85 g |
| Cholesterol | 748 mg |
| Sodík | 624 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 779,07 g |
| – cukry | 250,07 g |
| ––– laktóza | 0,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 90 g 90 g velmi změklého másla | Máslo kravské | 90 g |
| 80 g 80 g rozinek | Rozinky | 80 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 750-800 g 750-800 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 775 g |
| vejce | Vejce slepičí | |
| plátky mandlí | Mandle loupané |