Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie17 180 kJ /
4 106 kcal
Bílkoviny108,76 g
– z toho živočišné bílkoviny17,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny91,05 g
Tuky111,45 g
– nasycené36,01 g
– nenasycené65,75 g
–– mononenasycené45,39 g
–– polynenasycené20,36 g
––– omega 34,24 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,09 g
Sacharidy654,10 g
– cukry138,50 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vody Voda 200 ml
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
50 g 50 g změklého másla Máslo kravské 50 g
40 g 40 g oleje Olej řepkový 40 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové kůry Citronová kúra čerstvá 15 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky soli Sůl mořská 2.6666667461395264 g
740-760 g 740-760 g hladké mouky (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká 750 g
rozinky (dle chuti) Rozinky
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.