Nutriční hodnoty (Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 17 180 kJ / 4 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 91,05 g |
Tuky | 111,45 g |
– nasycené | 36,01 g |
– nenasycené | 65,75 g |
–– mononenasycené | 45,39 g |
–– polynenasycené | 20,36 g |
––– omega 3 | 4,24 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,09 g |
Sacharidy | 654,10 g |
– cukry | 138,50 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vody | Voda | 200 ml |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
50 g 50 g změklého másla | Máslo kravské | 50 g |
40 g 40 g oleje | Olej řepkový | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 15 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/3 lžičky 1/3 lžičky soli | Sůl mořská | 2.6666667461395264 g |
740-760 g 740-760 g hladké mouky (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
rozinky (dle chuti) | Rozinky | |
vejce na potření | Vejce slepičí |