Nutriční hodnoty (Domácí klobásky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 245 395 kJ / 58 651 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3 146,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3 134,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
| Tuky | 5 088,84 g |
| – nasycené | 1 331,92 g |
| – nenasycené | 2 678,62 g |
| –– mononenasycené | 2 187,10 g |
| –– polynenasycené | 491,52 g |
| ––– omega 3 | 22,40 g |
| Vláknina | 29,40 g |
| Cholesterol | 9,23 g |
| Sodík | 171,48 g |
| Sůl | 420,00 g |
| Sacharidy | 63,00 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 17 kg 17 kg vykostěného bůčku | Vepřový bok | 17000 g |
| 3 kg 3 kg zadního hovězího | Hovězí kýta | 3000 g |
| 400 g 400 g soli | Sůl mořská | 400 g |
| 3 palice 3 palice česneku | Česnek čerstvý | 270 g |
| 3-4 l 3-4 l studené vody | Voda | 3500 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| mletá pálivá paprika | Paprika pálivá |