Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karlovarské rohlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 161 kJ /
5 536 kcal
Bílkoviny131,50 g
– z toho živočišné bílkoviny9,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny122,50 g
Tuky204,40 g
– nasycené46,34 g
– nenasycené150,30 g
–– mononenasycené97,10 g
–– polynenasycené53,20 g
––– omega 35,98 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 6,43 g
Sůl15,99 g
Sacharidy775,50 g
– cukry94,50 g
––– laktóza11,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg pšeničné hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
50 g 50 g droždí Droždí pekařské lisované 50 g
15 g 15 g soli Sůl mořská 15 g
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
250 g 250 g margarínu (sádla) Margarín 250 g
30 g 30 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 30 g
420 ml 420 ml vody Voda 420 ml
30 g 30 g oleje na potírání (já použila sádlo) Olej řepkový 30 ml
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.