Nutriční hodnoty (Karlovarské rohlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 161 kJ / 5 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 122,50 g |
Tuky | 204,40 g |
– nasycené | 46,34 g |
– nenasycené | 150,30 g |
–– mononenasycené | 97,10 g |
–– polynenasycené | 53,20 g |
––– omega 3 | 5,98 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 15,99 g |
Sacharidy | 775,50 g |
– cukry | 94,50 g |
––– laktóza | 11,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg pšeničné hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
50 g 50 g droždí | Droždí pekařské lisované | 50 g |
15 g 15 g soli | Sůl mořská | 15 g |
30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
250 g 250 g margarínu (sádla) | Margarín | 250 g |
30 g 30 g sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 30 g |
420 ml 420 ml vody | Voda | 420 ml |
30 g 30 g oleje na potírání (já použila sádlo) | Olej řepkový | 30 ml |
tuk na vymazání plechu | Margarín |