Nutriční hodnoty (Zelené vepřové nudličky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 929 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,51 g |
Tuky | 17,67 g |
– nasycené | 4,16 g |
– nenasycené | 9,11 g |
–– mononenasycené | 6,93 g |
–– polynenasycené | 2,18 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 8,75 g |
Sacharidy | 55,05 g |
– cukry | 13,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového libového masa | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 lahůdková cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1/4 1/4 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 37.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |