Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavá krkovice

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 4. 2011 21:41

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 505 kJ / 360 kcal
Bílkoviny12,47 g
Tuky3,67 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol0 mg
Sodík6 626 mg
Sůl16,50 g
Sacharidy63,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

marunda

17. 10. 2011 21:46

Ivo, tak jsem vařila v neděli. Je to vynikající, jen jsem maso dělala v papiňáku a to jsem udělala asi chybu. Vím, že tos tam nepsala, ale chtěla jsem si to ulehčit. Když jsem maso vyndala, bylo měkkoučké, ale na sobě mělo hafo mouky. Rozpálila jsem olej a maso po vyndání znova opekla. Pak dala zpět do omáčky. Příště to udělám podle receptu, a budu to dodělávat v troubě. Trochu jsem si to vaření prodloužila. Ale jinak supr oběd. Přidám foto, sice nic moc, ale chuť vynikající.:yes:

isindy

12. 10. 2011 10:53

marunda: písni, taky ji budu dělat ;-):-D

marunda

12. 10. 2011 09:50

Tvé foto a komentáře dělají chutě, tak já na neděli zkusím. Pak písnu:yes:

isindy

6. 9. 2011 21:46

Janice: děkuji za komentář, jsem ráda, že jídlo chutnalo :-K

isindy

6. 9. 2011 21:45

senky: děkuji za důvěru i za foto s bodíkem :-) těší mě, ža chutnalo :-K

Janice

6. 9. 2011 21:03

Moc moc moc dobré jídlo:-ppřítel se oblizoval až za ušima!!!

senky

28. 8. 2011 12:21

isindy:Isi,důvěru do Tebe vloženou jsi opravdu nezklamala:-K:-D, dnes jsme měli k obědu a strávník chválou nešetřil,takže předávám a díky :yes::yes: Přidávám bodík a foto;-)

isindy

6. 4. 2011 10:17

Dani, jsem ráda, že jsem důvěru do mě vloženou nezklamala ;-):-D díky za komentík a pochvalu ;-)

Dana61

6. 4. 2011 10:08

isindy - výbornééééééé:yes::-D "žluté koření" používám velmi často i do zelí, špenátu, nakládaných masíček, takže jsem Tvůj receptík vyzkoušela a mňam:-p

isindy

2. 4. 2011 14:17

Prpcek: tak to jsem ráda, že chutnalo...děkuji za komentář:-K.....já jsem recept našla ve starém sešitu, asi 20 let starý...to tu asi moc jiného než Vegeta nebylo :-)
ta paprika je dobrý nápad :-)

JanaDorazinova

2. 4. 2011 13:07

:-p:yes:

Prpcek

2. 4. 2011 12:47

Ahoj isindy
Nejspíš jsem první, kdo recept odkoušel a musím říci, že to je dobré. Pouze jsem přidal půl lžičky pálivé maďarské papriky, protože miluji ostrá jídla. To žluté koření mě v receptu překvapilo, ale určitě nic nezkazilo.

Eliza

2. 4. 2011 11:08

Isu, mně tam asi zarazilo to žluté koření, nějak si ho neumím představit na mase, používám ho spíš do polévky nebo omajdy...;-) a kombinované s mletou paprikou. Ale máš pravdu, chutě jsou různé a je dost možné, že by mi to chutnalo...:-)

Bibinka

2. 4. 2011 10:36

Isi, takový ochucený flág masa a ještě k tomu krkovice, kterou miluju, to by bylo něco pro mě-provokuješ;-) Pokud by to jen trošku šlo, volila bych raději bylinky čerstvé, ale vždycky doma nejsou. Dávám ti hezkého 11.bodíka:yes:

Simona Skolakova

2. 4. 2011 08:16

Mě se receptík líbí,vybízí k vyzkoušení:-p;-)+1:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: krkovice krkovice recepty recepty z krkovice krkovice s rýží recept na vynikající krkovičku krkovice recept recepty krkovice vaření krkovice krkovička recepty vaření z krkovice voňavá krkovice recept krkovice top recepty z krkovice krkovička s rýží recepty krkovička s rýží krkovička recept kuchařka on line vepřová krkovice s rýží vonava krkovicka co se dá udělat z krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, mouka hladká, vegeta, majoránka sušená, sušená bazalka, česnek sušený, pepř, paprika sušená sladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Voňavá krkovice

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVk0