Nutriční hodnoty (Indiánci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
| Tuky | 16,02 g |
| – nasycené | 3,80 g |
| – nenasycené | 7,51 g |
| –– mononenasycené | 5,71 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 397 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 256,26 g |
| – cukry | 227,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 25 g 25 g cukru krupice | Cukr bílý | 25 g |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| voda (dle potřeby) | Voda | |
| 2 2 vrchovaté lžičky marmelády | Marmeláda jahodová | |
| čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |