Nutriční hodnoty (Játrový špíz v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 31,40 g |
| – nasycené | 8,94 g |
| – nenasycené | 14,34 g |
| –– mononenasycené | 10,87 g |
| –– polynenasycené | 3,47 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,57 g |
| Sodík | 459 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 200 g 200 g vepřového masa nebo kureciho masa | Vepřová kýta | 200 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| zampiony | Žampion čerstvý | |
| červená paprika cerstva | Paprika červená čerstvá | |
| kousek kousek slaniny | Špek | |
| olej | Olej řepkový | |
| grilovaci koreni | Grilovací koření | |
| brambory | Brambor zimní |