Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák plněný kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 602 kJ /
1 100 kcal
Bílkoviny121,43 g
– z toho živočišné bílkoviny114,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,33 g
Tuky37,62 g
– nasycené14,49 g
– nenasycené16,33 g
–– mononenasycené13,21 g
–– polynenasycené3,12 g
––– omega 30,72 g
Vláknina12,10 g
Cholesterol 873 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,45 g
Sacharidy64,05 g
– cukry20,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 větších brambor (asi 300 g) Brambor zimní 250 g
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
drcený kmín Kmín mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
česnek Česnek čerstvý
trocha trocha mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
300 g 300 g kuřecího masa Kuře prso 300 g
2-3 2-3 rajčata Rajče červené čerstvé 150 g
2 2 paprikové lusky Paprika bílá čerstvá
kečup Kečup sladký
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
100 g 100 g tvrdého sýra (cihla) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.