Nutriční hodnoty (Bramborák plněný kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 602 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,33 g |
Tuky | 37,62 g |
– nasycené | 14,49 g |
– nenasycené | 16,33 g |
–– mononenasycené | 13,21 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 873 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,45 g |
Sacharidy | 64,05 g |
– cukry | 20,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 větších brambor (asi 500 g) | Brambor zimní | 250 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1 hrst 1 hrst majoránky (nebo podle chuti) | Majoránka sušená | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
300 g 300 g kuřecího masa | Kuře prso | 300 g |
2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce kvalitního kečupu (nejlépe domácího) | Kečup sladký | 15 ml |
lečo (podle chuti, nemusí být) | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej na smažení (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
100 g 100 g strouhaného sýra (eidam, gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |