Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák plněný kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 602 kJ /
1 100 kcal
Bílkoviny121,43 g
– z toho živočišné bílkoviny114,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,33 g
Tuky37,62 g
– nasycené14,49 g
– nenasycené16,33 g
–– mononenasycené13,21 g
–– polynenasycené3,12 g
––– omega 30,72 g
Vláknina12,10 g
Cholesterol 873 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,45 g
Sacharidy64,05 g
– cukry20,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 větších brambor (asi 500 g) Brambor zimní 250 g
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
1 hrst 1 hrst majoránky (nebo podle chuti) Majoránka sušená
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
hladká mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
trocha trocha mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
300 g 300 g kuřecího masa Kuře prso 300 g
2-3 2-3 rajčata Rajče červené čerstvé 150 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
1 lžíce 1 lžíce kvalitního kečupu (nejlépe domácího) Kečup sladký 15 ml
lečo (podle chuti, nemusí být) Zelenina směs sterilovaná
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej na smažení (nebo sádlo) Olej řepkový
100 g 100 g strouhaného sýra (eidam, gouda) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.