Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 948 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 52,60 g |
– nasycené | 24,29 g |
– nenasycené | 25,05 g |
–– mononenasycené | 20,23 g |
–– polynenasycené | 4,83 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 17,05 g |
– cukry | 16,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plát 1 plát vepřového masa na roládu (může být i kuřecí nebo krůtí) | Vepřová kýta | |
200 g 200 g mletého masa | Vepřový ořez | 200 g |
1 1 zelená | ||
1 1 červená a 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
200 ml 200 ml sladke smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |