Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 948 kJ / 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 52,60 g |
| – nasycené | 24,29 g |
| – nenasycené | 25,05 g |
| –– mononenasycené | 20,23 g |
| –– polynenasycené | 4,83 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 168 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 17,05 g |
| – cukry | 16,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plát 1 plát vepřového masa na roládu (může být i kuřecí nebo krůtí) | Vepřová kýta | |
| 200 g 200 g mletého masa | Vepřový ořez | 200 g |
| 1 1 zelená | ||
| 1 1 červená a 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 200 ml 200 ml sladke smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |