Nutriční hodnoty (Rybí filé na sýrovém hnízdě s pečenými žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 851 kJ / 920 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,85 g |
| Tuky | 62,60 g |
| – nasycené | 41,26 g |
| – nenasycené | 21,02 g |
| –– mononenasycené | 18,76 g |
| –– polynenasycené | 2,26 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 201 mg |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 33,31 g |
| – cukry | 6,31 g |
| ––– laktóza | 2,04 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 menší porce špaget | Špagety pšeničné | |
| 4 porce 4 porce rybího filé (hezky vypadají kulaté) | Treska filet | |
| 300 g 300 g malých žampiónů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 150 g 150 g ementálu | Ementál | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské |