Nutriční hodnoty (Polévka Knedlovepřozelo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 333 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
| Tuky | 6,97 g |
| – nasycené | 1,72 g |
| – nenasycené | 3,54 g |
| –– mononenasycené | 2,79 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 14,30 g |
| – cukry | 12,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g pečeného vepřového masa | Vepřová kýta | 200 g |
| 200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| 4 plátky 4 plátky houskového knedlíku | Knedlík pšeničný houskový | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| vývar nebo naředěný výpek z masa | Vývar hovězí | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |