Nutriční hodnoty (Bliny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 197 kJ / 764 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,75 g |
| Tuky | 18,22 g |
| – nasycené | 4,29 g |
| – nenasycené | 8,85 g |
| –– mononenasycené | 5,93 g |
| –– polynenasycené | 2,92 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 5,30 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 111,30 g |
| – cukry | 7,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 10 g 10 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| mléko (vlažné) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |