Nutriční hodnoty (Klopsy pečené na leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 059 kJ / 1 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,86 g |
| Tuky | 82,64 g |
| – nasycené | 26,86 g |
| – nenasycené | 48,54 g |
| –– mononenasycené | 37,80 g |
| –– polynenasycené | 10,74 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 8,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
| 2 dl 2 dl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření |