Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klopsy pečené na leču)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 059 kJ /
1 209 kcal
Bílkoviny90,54 g
– z toho živočišné bílkoviny88,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,86 g
Tuky82,64 g
– nasycené26,86 g
– nenasycené48,54 g
–– mononenasycené37,80 g
–– polynenasycené10,74 g
––– omega 30,38 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy15,00 g
– cukry8,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
lečo Zelenina směs sterilovaná
2 dl 2 dl piva Pivo světlé 10ᵒ 200 ml
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.