Nutriční hodnoty (Klopsy pečené na leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 059 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,86 g |
Tuky | 82,64 g |
– nasycené | 26,86 g |
– nenasycené | 48,54 g |
–– mononenasycené | 37,80 g |
–– polynenasycené | 10,74 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 8,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
2 dl 2 dl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření |