Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč Adelka.9)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 720 kJ / 4 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,66 g |
Tuky | 207,86 g |
– nasycené | 119,56 g |
– nenasycené | 75,84 g |
–– mononenasycené | 65,80 g |
–– polynenasycené | 10,04 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 667 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 537,55 g |
– cukry | 291,95 g |
––– laktóza | 26,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g másla (eventuelně Hery) | Máslo kravské | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 1/2 hořčičné sklenice oleje | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 1 vanilkový pudink (možno i s jinou příchutí) nevařený | Puding v prášku | 40 g |
1/2 litru 1/2 litru vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% |