Nutriční hodnoty (Jáhlová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 096 kJ / 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,14 g |
| Tuky | 22,48 g |
| – nasycené | 1,73 g |
| – nenasycené | 19,82 g |
| –– mononenasycené | 13,99 g |
| –– polynenasycené | 5,83 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 5,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 5,88 g |
| – cukry | 1,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 42 g 42 g droždí (1 kostka) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
| 2 hrsti 2 hrsti kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 hrst 1 hrst jáhel | Jáhly | |
| jarní bylinky (dle chuti) | Petržel nať čerstvá |