Nutriční hodnoty (Hovězí na divoko pro pamětníky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 935 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,85 g |
Tuky | 25,37 g |
– nasycené | 15,67 g |
– nenasycené | 8,32 g |
–– mononenasycené | 6,07 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 10,13 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 42,20 g |
– cukry | 26,55 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky hovězího masa | Hovězí kýta | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky koření Divočina | Nové koření mleté | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |