Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na divoko pro pamětníky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 935 kJ /
462 kcal
Bílkoviny12,45 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,85 g
Tuky25,37 g
– nasycené15,67 g
– nenasycené8,32 g
–– mononenasycené6,07 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,21 g
Vláknina10,13 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy42,20 g
– cukry26,55 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky hovězího masa Hovězí kýta
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
70 g 70 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 70 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 lžičky 2 lžičky koření Divočina Nové koření mleté 10 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.