Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halušky se zelím a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 593 kJ /
1 098 kcal
Bílkoviny46,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky23,68 g
– nasycené5,46 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,18 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 358 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy164,10 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg syrových brambor Brambor zimní 1000 g
hladká mouka podle potřeby Mouka pšeničná hladká
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
3 3 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
hlávkové zelí Zelí bílé čerstvé
koření grilovací Grilovací koření
sladká paprika Paprika červená sušená
gulášové koření (nemusí být) Koření Argentina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.