Nutriční hodnoty (Halušky se zelím a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 593 kJ / 1 098 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 23,68 g |
– nasycené | 5,46 g |
– nenasycené | 10,50 g |
–– mononenasycené | 8,40 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 164,10 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg syrových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
hladká mouka podle potřeby | Mouka pšeničná hladká | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | |
koření grilovací | Grilovací koření | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
gulášové koření (nemusí být) | Koření Argentina |