Nutriční hodnoty (Gnocchi s roštenkami v italské omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 207 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 167,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,73 g |
| Tuky | 10,12 g |
| – nasycené | 4,46 g |
| – nenasycené | 4,65 g |
| –– mononenasycené | 4,07 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 353 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 6,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího masa na roštěnky | Hovězí kýta | 750 g |
| plechovka plechovka krájených konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 2 velké stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 2 ks 2 ks mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| kapary | Kapary |