Nutriční hodnoty (Polévka více chutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 396 kJ / 95 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,65 g |
| Tuky | 0,23 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 7,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 17,55 g |
| – cukry | 7,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1/2 konzervy 1/2 konzervy kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |