Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová květáková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 516 kJ /
601 kcal
Bílkoviny13,43 g
– z toho živočišné bílkoviny8,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,65 g
Tuky37,35 g
– nasycené24,36 g
– nenasycené14,53 g
–– mononenasycené11,73 g
–– polynenasycené2,80 g
––– omega 30,19 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 117 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy51,77 g
– cukry14,57 g
––– laktóza12,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1,5 litru 1,5 litru zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
muškátový oříšek Muškátový oříšek
Podravka Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.