Nutriční hodnoty (Hovězí s játry na zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 264 kJ / 1 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 232,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 229,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 21,30 g |
| – nasycené | 6,29 g |
| – nenasycené | 9,31 g |
| –– mononenasycené | 6,92 g |
| –– polynenasycené | 2,39 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 979 mg |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 32,60 g |
| – cukry | 4,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg kližky | Hovězí kližka | 750 g |
| 40 dkg 40 dkg vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 kostka 1 kostka silného vývaru | Vývar hovězí | 60 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé |