Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rotweinkuchen-Koláč s červeným vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 838 kJ /
4 024 kcal
Bílkoviny67,90 g
– z toho živočišné bílkoviny36,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,78 g
Tuky211,58 g
– nasycené120,82 g
– nenasycené77,07 g
–– mononenasycené67,12 g
–– polynenasycené9,95 g
––– omega 30,96 g
Vláknina12,76 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 545 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy436,07 g
– cukry244,66 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
50 g 50 g nastrouhané tmavé čokolády Čokoláda hořká 40% 50 g
1/8 l 1/8 l červeného vína Víno červené suché 125 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.