Nutriční hodnoty (Rotweinkuchen-Koláč s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 838 kJ / 4 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,78 g |
| Tuky | 211,58 g |
| – nasycené | 120,82 g |
| – nenasycené | 77,07 g |
| –– mononenasycené | 67,12 g |
| –– polynenasycené | 9,95 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 545 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 436,07 g |
| – cukry | 244,66 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g |
| 50 g 50 g nastrouhané tmavé čokolády | Čokoláda hořká 40% | 50 g |
| 1/8 l 1/8 l červeného vína | Víno červené suché | 125 ml |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |