Irský sodný chléb tmavý
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny ingredience odvážíme a vložíme do domácí pekárny na program těsto nebo pizza (takový program který hned hněte). Necháme pekárnu smíchat ingredience a velice…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 436 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,90 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,90 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Všechny ingredience odvážíme a vložíme do domácí pekárny na program těsto nebo pizza (takový program který hned hněte). Necháme pekárnu smíchat ingredience a velice…