Jablečný sirup
Recept ještě nebyl hodnocenVylisovanou šťávu necháme několik hodin ustát a pak nejraději hadičkou opatrně stáhneme, ale pozor na usazený kal na dně.Odměříme, zahřejeme zhruba na 70°C a přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vylisovanou šťávu necháme několik hodin ustát a pak nejraději hadičkou opatrně stáhneme, ale pozor na usazený kal na dně.Odměříme, zahřejeme zhruba na 70°C a přidáme…
Sušenky rozdrtíme a nasypeme do mísy. Přidáme máslo, ořechy, 2 lžíce cukru a vypracujeme hladkou hmotu. Vtlačíme ji na dno vymazané dortové formy. Vyšleháme smetanu,…
Změklé máslo utřeme s oběma cukry a špetkou soli do pěny. Vmícháme vejce, mouku s kypřícím práškem, škrobovou moučku a mleté ořechy. Těsto rozetřeme na menší plech s…
Kostky ledu rozdrtíme a dáme do koktejlové sklenice. Přelijeme jablečnou a rybízovou šťávou, přidáme angusturu bitter a zamícháme. Plátek jablka obalíme ve skořici a…
Játra opláchneme, očistíme a ve spoji rozkrojíme. Slaninu nakrájíme na nudličky, česnek na tenké plátky, cibuli na tenké půlměsíčky a jablko na drobné kostičky.Do pánve…
Vše kromě cukru promícháme a uvedeme do varu. Pak teprve přidáme cukr a vaříme prudce ještě asi 5 minut. Potom plníme až po víčko do nahřátých skleniček, obrátíme je…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí stehna pečená na peřince z bylinkové nádivky: Delikatesa, kterou zvládne i začínající kuchař, chutná božsky
Pečeme s Ivou: Ženský rozmar je snadný kynutý moučník. Zároveň je to i jediný ženin vrtoch, který váš manžel přivítá s radostí
Dokonale vypečená kachna: Jak ji připravit na český i asijský způsob tak, aby chutnala božsky