Rychlý punčák s jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny kromě pudinků smíchat dohromady,těsto rozdělit na 2 díly, do jednoho vmíchat pudink vanilkový a do druhého jahodový.Do vymazaného a vysypaného pekáče…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 202 kJ / 48 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,35 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny kromě pudinků smíchat dohromady,těsto rozdělit na 2 díly, do jednoho vmíchat pudink vanilkový a do druhého jahodový.Do vymazaného a vysypaného pekáče…
Broskve omyjeme a nakrájíme na kousky. Citrón/y zbavíme kůry a taktéž nakrájíme na malé kousky, pokud možno zbavíme se jadérek. Mátu omyjeme a potom oddělíme lístky od…
Z prísad pripravíme cesto a upečieme palacinky. Tvaroh vymiešame so šťavou ( množstvo podľa druhu tvarohu ) a vanilkovým cukrom. Na každú palacinku dáme 2 – 3 lyžice…
Ovocnou šťávu i mléko dosladíme dle chuti. Čiré želé vsypeme do mléka, červené želé do ovocné šťávy a podle návodu přivedeme k varu - krátce provaříme a necháme…
Část ovoce si odložíme stranou na zdobení a na dno sklenic, zbytek ovoce rozmixujeme s pomerančovým džusem a ledovou tříští. Můžeme použít jen kostky ledu, ty pak dáme…
Žloužky rozšleháte s horkou vodou, přídáte moučkový cukr a ušleháte do pěny. Po částech vmícháte mouku a kypřící prášek. Z bílků ušleháte tuhý sníh, všleháte vanilkový…
Z vajec, krystalu, mouky a jemných ingrediencí si upečeme piškot. Po upečení plát srulujeme, necháme vychladit. Připravímne si čokoládovou polevu. Vychladlou roládu…
¼ šálku ovocné šťávy smíchané se šťávou z limetek zalijte želatinu a nechte chvilku odstát. V malém hrnci smíchejte zbývající ¾ šálku ovocné šťávy s cukrem a za stálého…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jak na slovenské masopustní šišky: Chuť vylepšují rozinky naložené v rumu, o vůni se postará obalení ve skořicovém cukru
Skromné vaření: Chodské maltošny z jablek a brambor jsou možná i lepší než klasický štrúdl
Salmonela v kuřatech pořád straší Česko. Inspekce stále v obchodech odhaluje další nakaženou drůbež