Čaj na ledvinový kámen
Recept ještě nebyl hodnocenUžívat 14 dní až 3l denně, později 4-6 šálků týdně až do vyčištění. Do šálku jen polévkovou lžíci směsi.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Užívat 14 dní až 3l denně, později 4-6 šálků týdně až do vyčištění. Do šálku jen polévkovou lžíci směsi.
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Tři tipy, jak využít zbylé řízky z kapra: Pikantní pečenáče nebo snadná pomazánka přijdou vhod i mezi svátky
Velikonoční dobroty bez chyby: Upečte si tradiční Boží milosti podle M. D. Rettigové
Světem jídla: Typicky „americký“ kečup pochází z Číny a původně byl bez rajčat. Neuhádnete, co obsahoval!