Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Video Hodnocení 1× Recepty z českých pohádek: Co takhle sekyrkovou polévku podle Honza málem králem?
4 foto Hodnocení 11× Šumajstr je staročeské postní jídlo z krup a barevných fazolí, podobné šouletu
5 foto Hodnocení 43× Šoulet je židovské jídlo. Stejně se připravuje i staročeský pokrm kočičí svatba
Hodnocení 21× Prejt: Co to je a jaké má využití v kuchyni? Zodpovídáme otázky zvídavým kuchtíkům
5 foto Hodnocení 23× Jak uvařit uzenou polévku? Chutnou a voňavou polévku lehce připraví i začátečníci
Nastavovaná kaše: Zapomenutá příloha našich babiček chutná s osmaženou cibulkou výborně a navíc je levná a snadná
Kočičí štajryš aneb Plzeňská variace na kočičí svatbu: Brambory s kroupami a zelím chutnají božsky a nestojí moc
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Poctivá uzená polévka: Uzená vepřová žebra je třeba dostatečně dlouho vařit a nesolit, další rozměr chuti dodá zelenina
Devět způsobů, jak zahustit polévku bez mouky: Skvělé jsou pohanka, jáhly i luštěniny, tvrdý sýr dodá další rozměr chuti
Jak vařit kroupy do polévky? Záleží na tom, jestli chcete lehčí nebo zahuštěnou polévku. Dobu vaření zkrátí jejich namočení
Hodnocení 5× Jak se dělá houbový kuba? Bezmasý a sytý chod se tradičně připravoval na Štědrý den
Pečeme s Ivou: Skutečně jednoduše a rychle upečená chuťovka na silvestra – sýrové pralinky se sezamem
6 nejlepších způsobů, jak uchovat rajčata na zimu: Dají se usušit, zamrazit, využít na protlak i fantastický domácí kečup