Prosincový superúplněk zasáhne do našich jídelníčků: Býci půjdou po kvalitě, Lvi budou bojovat s chutěmi, Raci vsadí na polévky
Saskia Burešová je ortodoxní hospodyně: Peču devět druhů cukroví, ale bramborový salát nedělám, říká moderátorka
Jak správně zmrazit máslo, aby vydrželo na vánoční pečení: Využijte akce a připravíte lahodné cukroví levněji a bez stresu
Umíte správně mrazit vlašské ořechy? Rozhodující je dobré vysušení a rozdělení do porcí, pak vydrží klidně rok
Jak správně sklízet a sušit vlašské ořechy při deštivém počasí? Stačí dodržet jednoduchý postup a ořechy vydrží do příští sklizně
Video Hodnocení 4× Jak správně připravit houby na mražení a jak je zamrazit? Poradíme vám, jak na to
Hodnocení 15× Patizony jsou skvělou a chutnou zeleninou. Poradíme, jak je snadno zavařit na zimu
Jak zpracovat rajčata bez zavařování: Pět jednoduchých a lahodných způsobů uchování rajčat až do zimy
18 foto Hodnocení 2× Jak nasekat kopr. Jemně nakrájený je nedílnou součástí kulajdy a koprové omáčky
Jak nejlépe uchovat borůvky? Aby borůvky vydržely i přes zimu, můžete je zamrazit, usušit či zavařit nebo si přichystat likér
7 foto Hodnocení 2× V červenci nastává hlavní sklizeň a zpracování letních druhů ovoce, zeleniny i bylin
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
6 foto Hodnocení 9× Jak uskladnit pažitku na zimu? Jednoduchým způsobem si připravte zásobu natí