Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
8 foto Hodnocení 2× Jak se používá remoska? Praktický pomocník šetří čas, peníze i místo v kuchyni
9 foto Hodnocení 46× Ragú se podobá guláši, ale guláš to není. Znáte dušenou směs masa a zeleniny?
6 foto Hodnocení 170× Co potřebuje angrešt, aby přinesl bohatou úrodu. Jak se o stromky starat na jaře
Video Hodnocení 34× Jak upéct mřížkový koláč? Křehké máslové těsto skvěle doplňuje rybízová marmeláda
5 foto Hodnocení 164× Jak se starat o rybíz, aby měl kvalitní ovoce? Důležitý je včasný řez a přihnojení
7 foto Hodnocení 5× Kdy se přidává mléko do škvarků? Nejčastěji až na konci, ale není to podmínkou
6 foto Hodnocení 13× Na co je dobrá horkovzdušná fritéza? Lze v ní smažit, péct, grilovat i ohřívat
6 foto Hodnocení 11× Jak udržet nože ostré? Prozradíme, jak jim prodloužit životnost vhodnou péčí
5 foto Hodnocení 15× Jak dlouho péct kuře v remosce, aby bylo šťavnaté a křupavé? Radíme začátečníkům
5 foto Hodnocení 39× Jak udělat pomazánku z uzené makrely? Skvělá volba na chlebíčky i k rychlé večeři
9 foto Hodnocení 12× Tvarožník pro začátečníky: Naučte se připravit rychlý, vláčný a svěží moučník
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům