Jak na skvělou marinádu na kuřecí paličky: Tahle voní česnekem a paprikou a pro grilování je jak stvořená
Sladké meruňkové knedlíky z Rakouska: Bramborové těsto a křupavá máslová strouhanka jsou dokonalá kombinace
7 foto Hodnocení 207× Jak zpracovat vepřová játra? Nejlepší způsoby přípravy pro jejich dokonalou chuť
7 foto Hodnocení 2× Jaké maso je nejlepší na steaky? Základem dokonalého steaku je kvalitní hovězí
9 foto Hodnocení 1× Tyčový mixér a jeho využití v kuchyni: Malý pomocník vám ušetří spoustu práce
6 foto Hodnocení 24× Jak připravit hořčičnou omáčku? Báječně se hodí k drůbežímu i vepřovému masu
7 foto Hodnocení 5× Z jakého koření udělat garam masala? Oblíbená směs koření dodá chuť mnoha pokrmům
6 foto Hodnocení 6× Jaký je rozdíl mezi třeným a piškotovým těstem? Jiná příprava, ale využití stejné
8 foto Hodnocení 1× Zdravý Nový rok: Mlsat můžeme i po Vánocích - stačí si dobroty pečlivě vybírat
6 foto Hodnocení 4× Sous-vide: Pomalým vařením ve vakuu si připravíte jídlo jako v luxusní restauraci
7 foto Hodnocení 27× Jak pročistit kalný vývar? 3 osvědčené tipy, jak se kalu zbavit snadno a rychle
8 foto Hodnocení 1× Čím nahradit vejce v knedlíku? I bez nich připravíte přílohové i ovocné knedlíky
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!