Famózní tvarůžková směs na topinky od Ostravskeho Gastrošefa: Pikantní a výrazně vonící pokrm připravíte za chvilku
Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky
Lahodné jahodové tiramisu za pár minut: Voňavé ovoce a lahodný krém nadchnou každého milovníka skvělých moučníků
Jak dlouho vydrží vajíčková pomazánka? Záleží na čerstvosti surovin, lžička oblíbené ingredience trvanlivost prodlouží
7 foto Hodnocení 10× Jak dlouho vydrží velikonoční beránek? Trvanlivost se liší podle druhu těsta
6 foto Hodnocení 3× Jak poznat zkažené syrové maso? 4 klíčové znaky, které je potřeba u masa hlídat
7 foto Hodnocení 1× Jak dlouho vydrží maso v lednici? Praktický přehled trvanlivosti různých druhů masa
7 foto Hodnocení 14× Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? Záleží na jejich kvalitě a způsobu uložení
Hodnocení 1× Chyby při skladování čokolády: Zásadní je stálá teplota a uložení v neprodyšné dóze
15 foto Velký přehled italských těstovin: Poznejte 14 nejznámějších druhů a zjistěte, jak si je nejlépe vychutnat
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí
Babiččina cacarka neboli zelnice skleněnka - prostě nejlepší na světě Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 jan.alois 60 min