Krémové těstoviny s kuřecím masem: Šťavnaté kousky masa, restovaná zelenina a jemná omáčka jsou zárukou dokonalé chuti
Luxusní kuřecí křídla jako z grilu: Stačí horkovzdušná fritéza, dobrá marináda a neudělat pár běžných chyb
11 foto Hodnocení 2× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení
6 foto Luxusní třené banánky podle Josefa Maršálka: Dejte pozor na míchání těsta s moukou, jinak si urvete ruce, říká cukrář
6 foto Hodnocení 6× Jaký je rozdíl mezi třeným a piškotovým těstem? Jiná příprava, ale využití stejné
6 foto Hodnocení 96× Co přidat do těsta, aby bylo vláčné? Přinášíme osvědčené tipy u základních těst
Video Hodnocení 33× Klasický Sachr (Sacher) dort je sváteční moučník pro velké mlsouny. Zkuste ho s námi
Vynikající ořechový chlebíček podle babičky Elišky je krásně nadýchaný a využijete do něj zbytky ořechů z Vánoc
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
15 foto Cukrář Josef Maršálek upekl dort s čokoládou, bramborami a chipsy: Některé ingredience se prostě milují, vysvětlil
14 foto Josef Maršálek vylepšil italský „mafiánský“ koláč o hrušky: Je extrémně šťavnatý a intenzivně voní čokoládou s ořechy, říká cukrář
Video Hodnocení 74× Připravit třené těsto není žádná věda. Poradíme vám, jak docílit jemného a kyprého moučníku
5 foto Hodnocení 114× Nejčastější chyby při pečení bublaniny: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Jak vybrat kráječ potravin: Důležitější než výkon jsou jiné parametry. Na co si dát pozor a kolik vás to bude stát?
Retro okénko: Rýžové Arizonky se vyrábějí už od 50. let 20. století a dětem chutnají dodnes. Připomeňte si s námi, jak vznikly
Teplé zimní zeleninové saláty nastartují hubnutí. Saláty z cizrny nebo ze špenátu dokonale zasytí a báječně chutnají