Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
7 foto Hodnocení 3× Jak vařit sterilované zelí? Nejlepší chuť mu dodá orestovaná cibule a uzenina
9 foto Hodnocení 460× Jak připravit vepřové výpečky? Dovedeme vás krok za krokem k lahodnému jídlu
Hodnocení 116× Jak připravit kysané zelí ke kachně či huse? Nezapomeňte na sádlo a zlatavou cibulku
Hodnocení 79× Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Hodnocení 188× Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla