Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 330 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,74 g |
Tuky | 12,58 g |
Vláknina | 26,14 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 79,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené vepřové v omáčce s brambory a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5Ny
Moje poznámka
Vařené vepřové v omáčce s brambory a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5Ny
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 30 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 32 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na žampionech,
žampiony recepty,
varene zampiony,
vepřové na omáčku,
žampiony recept,
brambory s omáčkou,
recepty se žampiony,
omáčka na brambory,
vepřové žebro se zampionama,
vepřová kýta s rýží,
vařené vepřové,
recepty s žampiony,
recepty vaření szampiony,
omacka na varene brambory,
vepřové maso na žampionech,
vařené vepřové na žampionech,
veprova pecene a žampionová omáčka,
omáčky recepty,
kotlety na žampionech s rýží,
recepty veprove zampiony
Suroviny:
brambory,
žampióny,
cibule,
česnek,
mrkev,
celer,
smetana,
mouka hladká,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (2)