Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 330 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,74 g |
Tuky | 12,58 g |
Vláknina | 26,14 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 79,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené vepřové v omáčce s brambory a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5Ny
Moje poznámka
Vařené vepřové v omáčce s brambory a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5Ny
Nejnovější recepty
Jehněčí na medu
Přidáno před 8 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem a drobenkou
Přidáno před 15 hodinami
Podzimní boršč
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
ZboSy před 13 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
ZboSy před 14 minutami
Drožďová polévka s houbami a zeleninou
ZboSy před 14 minutami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 8 hodinami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 9 hodinami
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 10 hodinami
Cuketový perník s jogurtovou polevou
DitaB před 10 hodinami
Švestkový dort
TotalMudla před 11 hodinami
Povidla ze švestek
ErikaU před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na žampionech,
žampiony recepty,
varene zampiony,
vepřové na omáčku,
žampiony recept,
brambory s omáčkou,
recepty se žampiony,
omáčka na brambory,
vepřové žebro se zampionama,
vepřová kýta s rýží,
vařené vepřové,
recepty s žampiony,
recepty vaření szampiony,
omacka na varene brambory,
vepřové maso na žampionech,
vařené vepřové na žampionech,
veprova pecene a žampionová omáčka,
omáčky recepty,
kotlety na žampionech s rýží,
recepty veprove zampiony
Suroviny:
brambory,
žampióny,
cibule,
česnek,
mrkev,
celer,
smetana,
mouka hladká,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)