Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 553 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,58 g |
Tuky | 38,39 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 38,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
Moje poznámka
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 3 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 1 hodinou
Královská cukeťačka
trdlo před 1 hodinou
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 1 hodinou
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 1 hodinou
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 1 hodinou
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 2 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 2 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 3 hodinami
Tématické fráze:
varene veprove maso,
varene vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso recept,
zbylé vařené vepřové maso,
maso na celeru,
recepty z vareného vepřového masa,
recept z vařeného vepřového masa,
varene maso,
vepřové maso vařené,
vařené maso omáčka,
vepřové maso s omáčkou,
co z vařeného vepřového masa,
recepty na vepřové maso s omáčkou,
recepty z vepřového masa,
recept na vařené vepřové maso recepty,
vepřové maso recepty,
recepty na vaření masa,
vepřové maso s celerem,
vepřové maso omáčky,
varene veprove
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
celer,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
smetana na vaření,
vývar masový,
šťáva citronová,
cukr,
sůl,
pepř bílý,
sušená bazalka,
marmeláda brusinková
Komentáře (3)