Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
maris uvařila 29. 8. 2025 11:07 Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem 0 0 Okomentovat
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Zhubnout do plavek? Nesmíme zapomínat na vajíčka, říká nutriční poradkyně Petra Krajčinovič, pak půjdou kila dolů skvěle
Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu