Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Laďka Něrgešová ukázala, jak na kynutí těsta pod vodou: Závin z něj je chuťově daleko lepší, říká moderátorka
4 foto MasterChef Česko 2022: Jak na nejlepší buřty na pivu podle Radka Kašpárka? Chuti prospěje čerstvá zelenina a pečení v troubě
5 večeří z ředkviček: Připravte si svěží pomazánku, grilované či pečené ředkvičky jako přílohu nebo báječnou pikantní polévku
Zeleninová gulášovka a ZV pečivo (Dělená strava podle LK - Zvířata) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita