Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
RubyRom uvařila 27. 6. 2025 19:04 Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky) 0 0 Okomentovat
Napoleon Bonaparte si oblíbil kuře Marengo: Jídlo, které pokaždé chutná jinak, protože ingredience se mění
Barončiny řezy: Na vláčný a lehce křupavý moučník je třeba poslední vrstu těsta před strouháním speciálně připravit
Bratislavský guláš podle ČSN: Vynikající dušené maso s kořenovou zeleninou a vůní divokého koření si určitě oblíbíte
Domácí slanina bez uzení podle slovenského redaktora Milana Gigela Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 MamlajdaD