Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Nadja uvařila 13. 2. 2013 14:28 Pro mlsaly mňamka ze sušeného mléka 0 0 krém je připraven - nemá smysl ho přendavat na talířek Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Sharon Stoneová pro krásnou postavu nepije alkohol a miluje lososa na asijský způsob
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru