Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
hanahcotton uvařila 7. 12. 2013 17:20 Badyánové cukroví s pomerančovou polevou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 13. 12. 2012 12:46 Badyánové cukroví s pomerančovou polevou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Monacká kněžna Charlene drží dietu, při které si může dopřát dezerty i „fish and chips“, a přesto zůstane štíhlá
Crack pie: Aby máslem vonící kultovní koláč z amerického Milkbaru byl správně lepkavý a vláčný, je nutné dodržet jeden zásadní trik