Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Maja Motti uvařila 12. 3. 2016 11:55 Bezlepkové muffiny s avokádovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maja Motti uvařila 12. 3. 2016 11:55 Bezlepkové muffiny s avokádovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maja Motti uvařila 12. 3. 2016 11:55 Bezlepkové muffiny s avokádovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Granizados aneb Osvěžující ledová tříšť: Snadno ji vyrobíte z čerstvých jahod, důležité je směs během mražení několikrát promíchat