Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
magdalenka uvařil 31. 1. 2017 13:37 Bramboračka s klobásou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 31. 1. 2017 13:37 Bramboračka s klobásou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 31. 1. 2017 13:37 Bramboračka s klobásou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jana Boušková dnes slaví narozeniny a nám prozradila recept na netradiční slepici na paprice! Takovou jste zřejmě ještě neochutnali
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka