Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
cathleen uvařila 14. 8. 2009 15:33 Bramborové knedlíky sypané voňavým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 14. 8. 2009 15:33 Bramborové knedlíky sypané voňavým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 14. 8. 2009 15:30 Bramborové knedlíky sypané voňavým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čočková polévka se zelím: Nesmí v ní chybět aromatická majoránka, uzená klobáska a zakysaná smetana, příprava je snadná